0
Košík je prázdný
- Kategorie
- Výrobci
Vakuovací systém Peach PH311, vakuová svářečka fólií s řezačkou
Výrobce
PEACH
Kód
PE-3885501
Part No.
510974
Dostupnost
Vaše cena bez DPH
913 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
1 105 Kč
Záruka
24 Měsíce
Objednat
Zařazení produktu
Poslat info
Dotaz k tomuto produktu
Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?
Zaslat informaci o produktu známému
Nalezli jste chybu?
Podrobnosti o produktu
Vakuová svářečka fólií Peach PH311 s integrovanou odsávačkou vzduchu zvládne obojí. Je praktická, kompaktní a odolná a navíc vybavena řezačkou pro snadný ořez vložené fólie. Umožní vám uchovávat čerstvé, mražené nebo vařené potraviny a uchránit drobné cennosti jako jsou například šperky před oxidací. Šetří čas, peníze a práci.
Vakuovačka Peach používá odolné fólie, jež mohou být použity pro mrazničky i mikrovlnné trouby, lze s nimi potraviny i vařit metodou Sous Vide.
Proč používat vakuovací systém?
Vakuové prostředí zbavuje bakterie a veškeré druhy plísní kyslíku potřebného pro jejich přežití a uchovává stejnou chuť a nutriční vlastnosti jídla. Jídlo tak zůstává čerstvé a zdravé mnohem déle než v obvyklých podmínkách v chladničce.
Vakuum spolehlivě ochrání například vyloupané ořechy a semena před žluknutím anebo mouku či strouhanku před navlhnutím. Zpomaluje množení nežádoucích mikroorganismů a odstraňuje kyslík a ostatní nevhodné látky. Vakuovat lze různé druhy potravin od masa, přes zeleninu, ryby, ovoce, až po zákusky, polévky a ostatní typy pochutin. Ještě lepší grilované steaky získáte, pokud je potřené marinádou na několik hodin vakuově zabalíte.
Vyzkoušejte vaření metodou Sous Vide s fóliemi Peach PH100 (kód produktu 3885570) - v moderní gastronomii velice žádaný způsob přípravy, který zajistí lepší propojení chutí a otevře nové možnosti. Tento způsob úpravy ponechává potraviny velmi měkké a jejich organoleptické a nutriční hodnoty zůstávají nezměněné na rozdíl od tradičního způsobu vaření. Navíc tento způsob vaření nevyžaduje přidávání oleje a tuků, připravovaná jídla jsou pak lehčí a přesto velmi chutná.
Mezi další výhody vakuového vaření patří značná redukce ztráty hmotnosti potravin, která se u běžného způsobu vaření pohybuje kolem 30 % a u vakuového vaření pouze okolo 7 %.
Výhody:
Výjimečně silné vakuové čerpadlo
Snadná manipulace
Potraviny balené ve vakuu mají prodlouženou dobu skladovatelnosti oproti klasickému balení. V mrazničce z 6 měsíců na 2-3 roky (maso, zelenina, ovoce), v chladničce z 1 týdne až na 6 týdnů (uzeniny, sýry).
Udržuje potraviny čerstvé až 4x déle.
Udržuje potraviny v lednici nejen čerstvé, ale zabraňuje i vzniku nepříjemných pachů.
Chrání před spálením mrazem.
Ideální pro Sous-vide vaření (v zatavených varných sáčcích ve vodní lázni).
Na maso, ryby, zeleninu, sýry a další.
Chrání cenné předměty, např. příbory nebo šperky, před oxidací.
Specifikace:
Tlačítka: Vakuování / Zatavování / Zrušení
Schváleno SGS GS
Výkon: 100 Watt
Výkon vakuového čerpadla: 0,7 baru
Doba sváření a vakuování: 6 - 8 vteřin
Kapacita vysávání 4,5 l/ min
Elektronická kontrola teploty
Talčítko stop
Hlučnost: 70 dB A
Rozměry (Š x V x H): 374 x 68 x 150 mm
Hmotnost přístroje: 1,17 kg
Produkt manažer:
Petr Balvin, +420 222 745 164, petr.balvin@netfox.cz